Запис Детальніше

Вплив технології і складників на якість суспензій

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технології і складників на якість суспензій
 
Creator Черкай, Катерина Володимирівна
 
Subject 619 Ветеринарна медицина
Виробнича спеціалізація
 
Description Установлено, що якість та показники стійкості безпосередньо залежать від технології та складників суспензій. Зокрема, показники стійкості можуть змінюватись залежно від ступеню дисперсності сухої речовини, наявності стабілізуючих речовин, агрегатного стану, якості стабілізатора тощо. Показано, що технологія суспензій з гідрофобних речовин, що володіють не різко вираженими гідрофобними властивостями потребує використання стабілізатора (суха желатина) у співвідношенні 1:0,5
 
Date 2011-12-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10667/1/2011_Tscerkay_K.V..doc
Черкай, Катерина Володимирівна (2011) Вплив технології і складників на якість суспензій. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10667/