Вплив технології і складників на якість суспензій
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технології і складників на якість суспензій
|
|
Creator |
Черкай, Катерина Володимирівна
|
|
Subject |
619 Ветеринарна медицина
Виробнича спеціалізація |
|
Description |
Установлено, що якість та показники стійкості безпосередньо залежать від технології та складників суспензій. Зокрема, показники стійкості можуть змінюватись залежно від ступеню дисперсності сухої речовини, наявності стабілізуючих речовин, агрегатного стану, якості стабілізатора тощо. Показано, що технологія суспензій з гідрофобних речовин, що володіють не різко вираженими гідрофобними властивостями потребує використання стабілізатора (суха желатина) у співвідношенні 1:0,5
|
|
Date |
2011-12-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10667/1/2011_Tscerkay_K.V..doc
Черкай, Катерина Володимирівна (2011) Вплив технології і складників на якість суспензій. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10667/
|
|