Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах
|
|
Creator |
Титаренко, Марина В’ячеславівна
|
|
Subject |
619 Ветеринарна медицина
Ветсанекспертиза продукції тваринництва |
|
Description |
Мікробіологічними методами досліджено продукти харчування на наяність таких антибіотиків: тетрациклін, стрептоміцин, пеніцилін, левоміцетин, цинкбацитрацин. Метoдoм імуноферментного aналiзу виявляли залишкові кількості таких груп антибіотиків, як хлорамфенікол, тетрациклін, стрептоміцин, нітрофурани АОЗ (АМОЗ), сульфаметазин.
|
|
Date |
2012-02-01
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11065/1/2012_Tytarenko_%D0%9C.V..docx
Титаренко, Марина В’ячеславівна (2012) Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11065/
|
|