Запис Детальніше

Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах
 
Creator Титаренко, Марина В’ячеславівна
 
Subject 619 Ветеринарна медицина
Ветсанекспертиза продукції тваринництва
 
Description Мікробіологічними методами досліджено продукти харчування на наяність таких антибіотиків: тетрациклін, стрептоміцин, пеніцилін, левоміцетин, цинкбацитрацин. Метoдoм імуноферментного aналiзу виявляли залишкові кількості таких груп антибіотиків, як хлорамфенікол, тетрациклін, стрептоміцин, нітрофурани АОЗ (АМОЗ), сульфаметазин.
 
Date 2012-02-01
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11065/1/2012_Tytarenko_%D0%9C.V..docx
Титаренко, Марина В’ячеславівна (2012) Моніторинг виявлення антибіотиків у молочних і м’ясних продуктах. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11065/