Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі
|
|
Creator |
Лучко , Олексій Миколайович
|
|
Subject |
8.03060104 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
|
|
Description |
Конкурентоспроможність молокопродуктового підкомплексу України досягається на основі вибору такої системи управління господарськими суб’єктами, адаптивність якої до різноманітних непередбачуваних негативних чинників дозволила б сектору товарного виробництва і переробки молока нарощувати конкурентні переваги для збільшення товарного виробництва молокопродукції.
|
|
Date |
2011-06-16
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11091/1/Luchko.doc
Лучко , Олексій Миколайович (2011) Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі. Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11091/
|
|