Запис Детальніше

Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі
 
Creator Лучко , Олексій Миколайович
 
Subject 8.03060104 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
 
Description Конкурентоспроможність молокопродуктового підкомплексу України досягається на основі вибору такої системи управління господарськими суб’єктами, адаптивність якої до різноманітних непередбачуваних негативних чинників дозволила б сектору товарного виробництва і переробки молока нарощувати конкурентні переваги для збільшення товарного виробництва молокопродукції.
 
Date 2011-06-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11091/1/Luchko.doc
Лучко , Олексій Миколайович (2011) Можливості та напрями підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11091/