Запис Детальніше

УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА
 
Creator Бергілевич, О.М.
 
Subject Випуск 167 (1)
 
Description Експериментально розраховано виробничі мікробіологічні критерії (РО) для КТУ у харчовому ланцюгу виробництва молока ґатунку екстра щодо таких індикаторних показників як КМАФАнМ, мікроорганізми родини Enterobacteriaceae та бактерії Enterobacter sakazakii. Значення РО було визначено з таким розрахунком, щоб при здаванні - прийманні на молокопереробному підприємстві в сирому збірному молоці зазначені мікроорганізми були в тих межах, що не мають ризику для споживачів. Використання РО дає можливість здійснювати ефективне управління мікробіологічними ризиками при виробництві молока
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-07-12
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11390/1/11bom.pdf
Бергілевич, О.М. (2011) УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА. Науковий вісник НУБіП України, 167 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11390/