УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА
|
|
Creator |
Бергілевич, О.М.
|
|
Subject |
Випуск 167 (1)
|
|
Description |
Експериментально розраховано виробничі мікробіологічні критерії (РО) для КТУ у харчовому ланцюгу виробництва молока ґатунку екстра щодо таких індикаторних показників як КМАФАнМ, мікроорганізми родини Enterobacteriaceae та бактерії Enterobacter sakazakii. Значення РО було визначено з таким розрахунком, щоб при здаванні - прийманні на молокопереробному підприємстві в сирому збірному молоці зазначені мікроорганізми були в тих межах, що не мають ризику для споживачів. Використання РО дає можливість здійснювати ефективне управління мікробіологічними ризиками при виробництві молока
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-07-12
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11390/1/11bom.pdf
Бергілевич, О.М. (2011) УПРАВЛІННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ РИЗИКАМИ У ХАРЧОВОМУ ЛАНЦЮГУ ВИРОБНИЦТВА СИРОГО МОЛОКА ҐАТУНКУ ЕКСТРА. Науковий вісник НУБіП України, 167 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11390/
|
|