ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ
|
|
Creator |
Загребельний, В.О.
Якубчак, О.М. Бережняк, В.В. |
|
Subject |
Випуск 167 (1)
|
|
Description |
Проведені комплексні дослідження (органолептичні, хімічні, бактеріоскопічні) визначення свіжості субпродуктів. Встановлено, що жоден із використаних методів достовірно не виявляє субпродукти сумнівної свіжості |
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-07-12
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/1/11zvo.pdf
Загребельний, В.О., Якубчак, О.М., Бережняк, В.В. (2011) ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 167 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/
|
|