ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ
|
|
| Creator |
Загребельний, В.О.
Якубчак, О.М. Бережняк, В.В. |
|
| Subject |
Випуск 167 (1)
|
|
| Description |
Проведені комплексні дослідження (органолептичні, хімічні, бактеріоскопічні) визначення свіжості субпродуктів. Встановлено, що жоден із використаних методів достовірно не виявляє субпродукти сумнівної свіжості |
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-07-12
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/1/11zvo.pdf
Загребельний, В.О., Якубчак, О.М., Бережняк, В.В. (2011) ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 167 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/
|
|