Запис Детальніше

ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ
 
Creator Загребельний, В.О.
Якубчак, О.М.
Бережняк, В.В.
 
Subject Випуск 167 (1)
 
Description Проведені комплексні дослідження (органолептичні, хімічні,
бактеріоскопічні) визначення свіжості субпродуктів. Встановлено, що жоден із використаних методів достовірно не виявляє субпродукти сумнівної свіжості
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-07-12
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/1/11zvo.pdf
Загребельний, В.О., Якубчак, О.М., Бережняк, В.В. (2011) ЩОДО ОЦІНКИ СВІЖОСТІ СУБПРОДУКТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 167 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11493/