Запис Детальніше

ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ
 
Creator Прісс, О.П.
 
Subject Випуск 162 (1)
 
Description Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією Х+Д+Л на динаміку фенольних речовин плодів перцю, томата, огірка та кабачка при зберіганні. Встановлено, що обробка антиоксидантною композицією інгібує синтез і розпад фенольних речовин, що дозволяє сповільнити процеси дозрівання і підвищити біологічну цінність плодових овочів
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-25
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11772/1/11pop.pdf
Прісс, О.П. (2011) ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11772/