ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ
|
|
| Creator |
Прісс, О.П.
|
|
| Subject |
Випуск 162 (1)
|
|
| Description |
Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією Х+Д+Л на динаміку фенольних речовин плодів перцю, томата, огірка та кабачка при зберіганні. Встановлено, що обробка антиоксидантною композицією інгібує синтез і розпад фенольних речовин, що дозволяє сповільнити процеси дозрівання і підвищити біологічну цінність плодових овочів
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-25
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11772/1/11pop.pdf
Прісс, О.П. (2011) ДИНАМІКА ФЕНОЛЬНИХ РЕЧОВИН ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗА ДІЇ АНТИОКСИДАНТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11772/
|
|