Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду
|
|
Creator |
Грифцов , Володимир Леонідович
|
|
Subject |
Динаміка механізмів, машин та обладнання АПК
|
|
Description |
Досліджена залежність в’язкості п’яти монофлорних сортів меду від вмісту води та температури. Був визначений коефіцієнт тертя чотирьох сортів меду по сталі. Розроблена технологічна лінія для переробки закристалізованого меду. Проведено аналіз та розроблено заходи безпечної роботи на технологічній лінії, розраховано основні техніко-економічні показники.
|
|
Date |
2010-11-14
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/1/Griftsov_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/2/Griftsov_2010_list.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/3/Griftsov_2010.zip Грифцов , Володимир Леонідович (2010) Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду. Магістра thesis, Технічний ННІ. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/
|
|