Запис Детальніше

Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду
 
Creator Грифцов , Володимир Леонідович
 
Subject Динаміка механізмів, машин та обладнання АПК
 
Description Досліджена залежність в’язкості п’яти монофлорних сортів меду від вмісту води та температури. Був визначений коефіцієнт тертя чотирьох сортів меду по сталі. Розроблена технологічна лінія для переробки закристалізованого меду. Проведено аналіз та розроблено заходи безпечної роботи на технологічній лінії, розраховано основні техніко-економічні показники.
 
Date 2010-11-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/1/Griftsov_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/2/Griftsov_2010_list.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/3/Griftsov_2010.zip
Грифцов , Володимир Леонідович (2010) Розробка технологічної лінії для переробки закристалізованого меду. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11776/