Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”
|
|
Creator |
Коломійчук , Руслан Віталійович
|
|
Subject |
631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Робочі органи машин АПК |
|
Description |
Об’єкти дослідження – технологія, машини та обладнання приготування консервних виробів. Обґрунтовано механі-зований процес виробництва питного молока, твердого та мякго сирів з ураху-ванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені заходи з енергозбереження та охорони праці. Досліджено впливу різних факторів на економічні показники виробництва, розроблено бізнес - план підприємства.
|
|
Date |
2010-11-13
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/1/Kolomijchuk_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/2/Kolomijchuk_2010_LIST.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/3/Kolomijchuk_2010.zip Коломійчук , Руслан Віталійович (2010) Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”. Магістра thesis, Технічний ННІ. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/
|
|