Запис Детальніше

Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”
 
Creator Коломійчук , Руслан Віталійович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Робочі органи машин АПК
 
Description Об’єкти дослідження – технологія, машини та обладнання приготування консервних виробів. Обґрунтовано механі-зований процес виробництва питного молока, твердого та мякго сирів з ураху-ванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені заходи з енергозбереження та охорони праці. Досліджено впливу різних факторів на економічні показники виробництва, розроблено бізнес - план підприємства.
 
Date 2010-11-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/1/Kolomijchuk_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/2/Kolomijchuk_2010_LIST.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/3/Kolomijchuk_2010.zip
Коломійчук , Руслан Віталійович (2010) Обґрунтування параметрів комбінованої овочерізки для цеху переробки овочів в умовах ВП НУБіП України НДГ „Агрономічна дослідна станція”. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11781/