ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ
|
|
Creator |
Подпрятов, Г.І.
Ящук, Н.О. Петренко, В.В. |
|
Subject |
Випуск 162 (1)
|
|
Description |
Розглянуто вплив різного роду поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої. Викладені результати досліджень використання поліпшувачів залежно від факторів вирощування і зберігання пшениці озимої. Визначений найефективніший поліпшувач за різних умов вирощування та режимів зберігання
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-25
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11784/1/11pvv.pdf
Подпрятов, Г.І., Ящук, Н.О., Петренко, В.В. (2011) ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11784/
|
|