Запис Детальніше

ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Ящук, Н.О.
Петренко, В.В.
 
Subject Випуск 162 (1)
 
Description Розглянуто вплив різного роду поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої. Викладені результати досліджень використання поліпшувачів залежно від факторів вирощування і зберігання пшениці озимої. Визначений найефективніший поліпшувач за різних умов вирощування та режимів зберігання
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-25
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11784/1/11pvv.pdf
Подпрятов, Г.І., Ящук, Н.О., Петренко, В.В. (2011) ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ФАКТОРІВ ВИРОЩУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11784/