ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
|
|
| Creator |
Скалецька, Л.Ф.
Бобер, А.В. Гунько, С.М. |
|
| Subject |
Випуск 162 (1)
|
|
| Description |
Наведено вимоги до умов вирощування та якості плодово-ягідної продукції, яка використовується для дитячого та лікувально - профілактичного харчування
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-25
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11791/1/11slv.pdf
Скалецька, Л.Ф., Бобер, А.В., Гунько, С.М. (2011) ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11791/
|
|