Запис Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
 
Creator Скалецька, Л.Ф.
Бобер, А.В.
Гунько, С.М.
 
Subject Випуск 162 (1)
 
Description Наведено вимоги до умов вирощування та якості плодово-ягідної продукції, яка використовується для дитячого та лікувально - профілактичного харчування
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-25
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11791/1/11slv.pdf
Скалецька, Л.Ф., Бобер, А.В., Гунько, С.М. (2011) ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11791/