Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення
|
|
| Creator |
Сухенко, В.Ю.
|
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
|
| Description |
Проведено аналітичну оцінку структури та механічних властивостей м'яса та м’ясопродуктів на підґрунті механіки суцільних середовищ і запропоновані способи моделювання силових і деформаційних процесів, при їх подрібненні.
|
|
| Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
| Date |
2012-01-19
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
image/jpeg image/jpeg |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/1/Suhenko_St_Prod_indastry%231_2012.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/2/Titul.jpg http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/3/Zmist.jpg Сухенко, В.Ю. (2012) Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/
|
|