Запис Детальніше

Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів
 
Creator Вечера, Дмитро
 
Subject Виробнича спеціалізація
 
Description Об’єкти дослідження – технологія, машини та обладнання приготування ковбас. Обґрунтовано механізований процес виробництва ковбас з урахуванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені заходи з енергозбереження та охорони праці. Досліджено вплив різних факторів на економічні показники виробництва, розроблено бізнес - план підприємства.
 
Date 2012-04
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11982/1/%D0%9C%D0%A0.__%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B0._2012.doc
Вечера, Дмитро (2012) Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів. Магістра thesis, НУБІП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11982/