Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів
|
|
Creator |
Вечера, Дмитро
|
|
Subject |
Виробнича спеціалізація
|
|
Description |
Об’єкти дослідження – технологія, машини та обладнання приготування ковбас. Обґрунтовано механізований процес виробництва ковбас з урахуванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені заходи з енергозбереження та охорони праці. Досліджено вплив різних факторів на економічні показники виробництва, розроблено бізнес - план підприємства.
|
|
Date |
2012-04
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11982/1/%D0%9C%D0%A0.__%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B0._2012.doc
Вечера, Дмитро (2012) Проектування машинної технології переробки м”яса на базі ТОВ „Андріївське” Макарівського району Київської області з дослідженням процесу подрібнення м’яса та м'ясопродуктів. Магістра thesis, НУБІП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/11982/
|
|