Запис Детальніше

Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування
 
Creator Алєксєєнко , Альона Сергіївна
 
Subject Рослинництво
1501 Державне управління
1801 Специфічні категорії
Agriculture - General aspects
 
Description Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування та встановлені оптимальні режими технологічних процесів, які покладено в основу розробленого стандарту. Розроблено проект ДСТУ «Ячмінь. Технологія вирощування».
 
Date 2012-05-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/2/Alekseenko_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/1/Alekseenko.doc
Алєксєєнко , Альона Сергіївна (2012) Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/