Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування
|
|
Creator |
Алєксєєнко , Альона Сергіївна
|
|
Subject |
Рослинництво
1501 Державне управління 1801 Специфічні категорії Agriculture - General aspects |
|
Description |
Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування та встановлені оптимальні режими технологічних процесів, які покладено в основу розробленого стандарту. Розроблено проект ДСТУ «Ячмінь. Технологія вирощування».
|
|
Date |
2012-05-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/2/Alekseenko_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/1/Alekseenko.doc Алєксєєнко , Альона Сергіївна (2012) Вивчення факторів, що впливають на якість і безпечність ячменю та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12280/
|
|