Запис Детальніше

Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса
 
Creator Журавель , Ігор Сергійович
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Годівля тварин і технологія кормів
Animal ecology
 
Description Досліджено механічні властивості трубчастих кісток курчат-бройлерів у постнатальному періоді онтогенезу та встановлено показники їх фізіологічної норми, які можуть слугувати критеріями якості м’яса. Розроблено пропозиції щодо удосконалення якості м’яса птиці за показниками мікротвердості кісткової тканини трубчастих кісток. Створено стандартну операційну процедуру щодо впровадження методу оцінки мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів, доказано його економічну ефективність.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/2/Guravel_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/1/Guravel.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/3/Guravel_Arhiv_dodatky_2012.zip
Журавель , Ігор Сергійович (2012) Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/