Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса
|
|
Creator |
Журавель , Ігор Сергійович
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Годівля тварин і технологія кормів Animal ecology |
|
Description |
Досліджено механічні властивості трубчастих кісток курчат-бройлерів у постнатальному періоді онтогенезу та встановлено показники їх фізіологічної норми, які можуть слугувати критеріями якості м’яса. Розроблено пропозиції щодо удосконалення якості м’яса птиці за показниками мікротвердості кісткової тканини трубчастих кісток. Створено стандартну операційну процедуру щодо впровадження методу оцінки мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів, доказано його економічну ефективність.
|
|
Date |
2012-05-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/2/Guravel_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/1/Guravel.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/3/Guravel_Arhiv_dodatky_2012.zip Журавель , Ігор Сергійович (2012) Оцінка показників мікротвердості трубчастих кісток курчат-бройлерів та розроблення пропозицій щодо удосконалення показників якості м’яса. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12295/
|
|