Запис Детальніше

Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва
 
Creator Сухенко , Галина Сергіївна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Food processing and preservation
 
Description В магістерській роботі представлені оптимальні режими соління та копчення риби. Розроблено проект стандарту на технологію виготовлення соленої та копченої риби.
 
Date 2012-05-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/1/Suhenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/2/Sukhenko_dodatky_2012.ppt
Сухенко , Галина Сергіївна (2012) Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/