Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва
|
|
Creator |
Сухенко , Галина Сергіївна
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Food processing and preservation |
|
Description |
В магістерській роботі представлені оптимальні режими соління та копчення риби. Розроблено проект стандарту на технологію виготовлення соленої та копченої риби.
|
|
Date |
2012-05-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/1/Suhenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/2/Sukhenko_dodatky_2012.ppt Сухенко , Галина Сергіївна (2012) Вивчення факторів, які впливають на якість риби при солінні та копченні, розроблення стандарту на технологію виробництва. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12366/
|
|