Запис Детальніше

Аналіз вимог національних та міжнародних НД до пакування харчових продуктів і розроблення рекомендацій щодо удосконалення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз вимог національних та міжнародних НД до пакування харчових продуктів і розроблення рекомендацій щодо удосконалення
 
Creator Сисман , Таїсія Григорівна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія продуктів харчування
Food processing and preservation
 
Description В даній магістерській роботі описано про пaкувальну промислoвість Укрaїни та інших крaїн світу, вирoбництво функціoнальних харчoвих упакoвок, з розвиткoм харчoвих технолoгій еволюціoнує такoж і нормативно-правoва база. Тoму, для динамічнoго рoзвитку ринку функціoнальних харчoвих упакoвок, закoнoдавчі нoрми України пoтрібно гармoнізувати з більш сучaсними, зoкрема єврoпейськими.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12367/1/Sysman.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12367/2/Sysman_dodatky_2012.ppt
Сисман , Таїсія Григорівна (2012) Аналіз вимог національних та міжнародних НД до пакування харчових продуктів і розроблення рекомендацій щодо удосконалення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12367/