Запис Детальніше

Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов
 
Creator Здрилюк , Лариса Миколаївна
 
Subject Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
619 Ветеринарна медицина
1801 Специфічні категорії
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Food processing and preservation
 
Description Магістерська робота складається з 3 розділів, ілюстрована таблицями і рисунками, висновків, списку бібліографічних джерел з 62 найменувань.
Мета магістерської роботи – дослiдження якостi пресервiв з прсноводної риби та розроблення проекту технiчних умов.
Обєкт дослідження - удосконалення технологiї виробництва пресервiв iз прiсноводної риби.
Предмет дослідження - пресерви з прiсноводної риби, показники якостi, безпеки
 
Date 2012-05-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/1/Zdriluk_L.M.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/2/Zdriluk_L.M._dodatky_2012.ppt
Здрилюк , Лариса Миколаївна (2012) Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/