Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов
|
|
Creator |
Здрилюк , Лариса Миколаївна
|
|
Subject |
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
619 Ветеринарна медицина 1801 Специфічні категорії 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Food processing and preservation |
|
Description |
Магістерська робота складається з 3 розділів, ілюстрована таблицями і рисунками, висновків, списку бібліографічних джерел з 62 найменувань. Мета магістерської роботи – дослiдження якостi пресервiв з прсноводної риби та розроблення проекту технiчних умов. Обєкт дослідження - удосконалення технологiї виробництва пресервiв iз прiсноводної риби. Предмет дослідження - пресерви з прiсноводної риби, показники якостi, безпеки |
|
Date |
2012-05-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/1/Zdriluk_L.M.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/2/Zdriluk_L.M._dodatky_2012.ppt Здрилюк , Лариса Миколаївна (2012) Моніторинг показників якості та безпечності рибних пресервів в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення технічних умов. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12370/
|
|