Запис Детальніше

Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва.
 
Creator Здрилюк , Маргарита Миколаївна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
1801 Специфічні категорії
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Food processing and preservation
 
Description Магістерська робота складається з 2 розділів, виконана на 83 сторінках, ілюстрована 30 таблицями, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань.
Мета магiстерської роботи – удосконалення рецептури скумбрії холодного копчення та розроблення НАССР плану.
Об'єкт дослiдження – удосконалення технології виробництва скумбрії холодного копчення.
Предмет дослiдження – копчені рибні товари, показники якості та безпечності.
 
Date 2012-05-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/1/Zdriluk_%D0%9C.%D0%9C.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/2/Zdriluk_%D0%9C.M._dodatky_2012.ppt
Здрилюк , Маргарита Миколаївна (2012) Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/