Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва.
|
|
Creator |
Здрилюк , Маргарита Миколаївна
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 1801 Специфічні категорії 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Food processing and preservation |
|
Description |
Магістерська робота складається з 2 розділів, виконана на 83 сторінках, ілюстрована 30 таблицями, висновків, списку бібліографічних джерел з 32 найменувань. Мета магiстерської роботи – удосконалення рецептури скумбрії холодного копчення та розроблення НАССР плану. Об'єкт дослiдження – удосконалення технології виробництва скумбрії холодного копчення. Предмет дослiдження – копчені рибні товари, показники якості та безпечності. |
|
Date |
2012-05-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/1/Zdriluk_%D0%9C.%D0%9C.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/2/Zdriluk_%D0%9C.M._dodatky_2012.ppt Здрилюк , Маргарита Миколаївна (2012) Дослідження показників якості та безпечності копченої рибної продукції в умовах ТОВ «Плеяди» Київської області та розроблення ХАССп плану виробництва. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12371/
|
|