Запис Детальніше

Аналіз екологічних аспектів при виробництві спирту етилового та розроблення елементів системи екологічного менеджменту

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз екологічних аспектів при виробництві спирту етилового та розроблення елементів системи екологічного менеджменту
 
Creator Желевська , Юлія Олександрівна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
1801 Специфічні категорії
Технологія продуктів бродіння
Food processing and preservation
 
Description У магістерській роботі проаналізовано прямі та непрямі екологічні аспекти при виробництві спирту етилового, а також розроблено елементи системи екологічного менеджменту. Розглянуто питання охорони праці на виробництві.
 
Date 2012-05-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12372/1/Zhelevska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12372/2/Zhelevska_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12372/3/Zhelevska_arhiv_dodatky_2012.zip
Желевська , Юлія Олександрівна (2012) Аналіз екологічних аспектів при виробництві спирту етилового та розроблення елементів системи екологічного менеджменту. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12372/