ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ
|
|
| Creator |
Гунько, С.М.
Завгородній, В.М. |
|
| Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
| Description |
Наведено результати досліджень впливу сортових особливостей, умов та тривалості зберігання зерна пшениці озимої на якість клейковини.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-18
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12645/1/11gsm.pdf
Гунько, С.М., Завгородній, В.М. (2011) ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12645/
|
|