Запис Детальніше

ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ
 
Creator Гунько, С.М.
Завгородній, В.М.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Наведено результати досліджень впливу сортових особливостей, умов та тривалості зберігання зерна пшениці озимої на якість клейковини.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12645/1/11gsm.pdf
Гунько, С.М., Завгородній, В.М. (2011) ЗМІНА ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ, ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12645/