Запис Детальніше

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ
 
Creator Хареба, В.В.
Хомічак, Л.М.
Кузнєцова, І.В.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Розглянуто стан забезпечення населення овоче-баштанною продукцією, наведено наявність сховищ в Україні та основні способи зберігання і переробки. Запропоновано використання нових сортів овоче-баштанної продукції із підвищеною біологічною цінністю у виробництві харчових продуктів спеціального призначення.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12649/1/11hvv.pdf
Хареба, В.В., Хомічак, Л.М., Кузнєцова, І.В. (2011) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12649/