ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ
|
|
| Creator |
Хареба, В.В.
Хомічак, Л.М. Кузнєцова, І.В. |
|
| Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
| Description |
Розглянуто стан забезпечення населення овоче-баштанною продукцією, наведено наявність сховищ в Україні та основні способи зберігання і переробки. Запропоновано використання нових сортів овоче-баштанної продукції із підвищеною біологічною цінністю у виробництві харчових продуктів спеціального призначення.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-18
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12649/1/11hvv.pdf
Хареба, В.В., Хомічак, Л.М., Кузнєцова, І.В. (2011) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОВОЧЕ-БАШТАННОЇ ПРОДУКЦІЇ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12649/
|
|