ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА
|
|
Creator |
Насіковський, В.А.
Завгородній, В.М. |
|
Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
Description |
Висвітлено закономірності за зміною кількості, якості клейковини та загальна хлібопекарська оцінка зерна і борошна, які зберігалися у нерегульованих умовах протягом 24 місяців.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12669/1/11nva.pdf
Насіковський, В.А., Завгородній, В.М. (2011) ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12669/
|
|