Запис Детальніше

ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА
 
Creator Насіковський, В.А.
Завгородній, В.М.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Висвітлено закономірності за зміною кількості, якості клейковини та загальна хлібопекарська оцінка зерна і борошна, які зберігалися у нерегульованих умовах протягом 24 місяців.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12669/1/11nva.pdf
Насіковський, В.А., Завгородній, В.М. (2011) ЗАЛЕЖНІСТЬ КІЛЬКОСТІ, ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ У ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА І БОРОШНА. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12669/