ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ
|
|
Creator |
Проценко, Л.В.
Венгер, О.О. Бобер, А.В. |
|
Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
Description |
Досліджено вплив часткової заміни солоду у технології пивоваріння несолодженими зернопродуктами - крохмальною патокою та глюкозно-фруктозним сиропом на якість пива.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12675/1/11plv.pdf
Проценко, Л.В., Венгер, О.О., Бобер, А.В. (2011) ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12675/
|
|