Запис Детальніше

ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ
 
Creator Проценко, Л.В.
Венгер, О.О.
Бобер, А.В.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Досліджено вплив часткової заміни солоду у технології пивоваріння несолодженими зернопродуктами - крохмальною патокою та глюкозно-фруктозним сиропом на якість пива.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12675/1/11plv.pdf
Проценко, Л.В., Венгер, О.О., Бобер, А.В. (2011) ЗЕРНОВІ ЕКСТРАКТИ - АЛЬТЕРНАТИВНІ ЗАМІННИКИ СОЛОДУ У ПИВОВАРІННІ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12675/