ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
|
|
Creator |
Токар, А.Ю.
Войцехівський, В.І. |
|
Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
Description |
Встановлено наявність сильних та середніх зв’язків між концентрацією сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих і аскорбінової кислоти у натуральних соках з плодів яблуні.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12690/1/11tay.pdf
Токар, А.Ю., Войцехівський, В.І. (2011) ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12690/
|
|