Запис Детальніше

ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
 
Creator Токар, А.Ю.
Войцехівський, В.І.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Встановлено наявність сильних та середніх зв’язків між концентрацією сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих і аскорбінової кислоти у натуральних соках з плодів яблуні.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12690/1/11tay.pdf
Токар, А.Ю., Войцехівський, В.І. (2011) ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ СОКІВ З ПЛОДІВ ЯБЛУНІ, ВИРОЩЕНИХ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12690/