НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ
|
|
Creator |
Тринчук, О.О.
Гунько, С.М. |
|
Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
Description |
Розроблено рецептури і елементи технології виробництва нових видів ферментованої продукції на основі культивованих грибів гливи звичайної, печериці двоспорової та овочів (морква, перець солодкий). Готова продукція має приємний зовнішній вигляд, високі смакові якості та біологічну цінність. Використання овочів сприяє прискоренню перебігу процесу бродіння і швидкому накопиченню молочної кислоти.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12693/1/11too.pdf
Тринчук, О.О., Гунько, С.М. (2011) НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12693/
|
|