Запис Детальніше

НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ
 
Creator Тринчук, О.О.
Гунько, С.М.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Розроблено рецептури і елементи технології виробництва нових видів ферментованої продукції на основі культивованих грибів гливи звичайної, печериці двоспорової та овочів (морква, перець солодкий). Готова продукція має приємний зовнішній вигляд, високі смакові якості та біологічну цінність. Використання овочів сприяє прискоренню перебігу процесу бродіння і швидкому накопиченню молочної кислоти.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12693/1/11too.pdf
Тринчук, О.О., Гунько, С.М. (2011) НОВІ ВИДИ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ТА ОВОЧІВ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12693/