ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН
|
|
| Creator |
Войцехівський, В.І.
Токар, А.Ю. Кюрчева, Л.М. |
|
| Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
| Description |
Встановлено, що у формуванні сортового аромату яблучних виноматеріалів, найважливішу роль має концентрація вільних терпенових спиртів та складних ефірів.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-18
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12695/1/11vvi.pdf
Войцехівський, В.І., Токар, А.Ю., Кюрчева, Л.М. (2011) ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12695/
|
|