Запис Детальніше

ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН
 
Creator Войцехівський, В.І.
Токар, А.Ю.
Кюрчева, Л.М.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Встановлено, що у формуванні сортового аромату яблучних виноматеріалів, найважливішу роль має концентрація вільних терпенових спиртів та складних ефірів.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12695/1/11vvi.pdf
Войцехівський, В.І., Токар, А.Ю., Кюрчева, Л.М. (2011) ФОРМУВАННЯ СОРТОВОГО АРОМАТУ ЯБЛУЧНИХ ВИН. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12695/