ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ
|
|
| Creator |
Завадська, О.В.
Бобось, І.М. |
|
| Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
| Description |
Наведено результати вивчення основних господарсько-біологічних, біохімічних, технологічних показників, дегустаційна оцінка свіжої та сухої продукції моркви, вирощеної в умовах Лісостепу, залежно від сорту.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-06-18
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/1/11zow.pdf
Завадська, О.В., Бобось, І.М. (2011) ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/
|
|