Запис Детальніше

ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ
 
Creator Завадська, О.В.
Бобось, І.М.
 
Subject Випуск 162 (2)
 
Description Наведено результати вивчення основних господарсько-біологічних, біохімічних, технологічних показників, дегустаційна оцінка свіжої та сухої продукції моркви, вирощеної в умовах Лісостепу, залежно від сорту.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/1/11zow.pdf
Завадська, О.В., Бобось, І.М. (2011) ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/