ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ
|
|
Creator |
Завадська, О.В.
Бобось, І.М. |
|
Subject |
Випуск 162 (2)
|
|
Description |
Наведено результати вивчення основних господарсько-біологічних, біохімічних, технологічних показників, дегустаційна оцінка свіжої та сухої продукції моркви, вирощеної в умовах Лісостепу, залежно від сорту.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-06-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/1/11zow.pdf
Завадська, О.В., Бобось, І.М. (2011) ПІДБІР СОРТИМЕНТУ МОРКВИ ДЛЯ СУШІННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 162 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12697/
|
|