Запис Детальніше

Державне регулювання ринку свинини (на матеріалах Київської області)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державне регулювання ринку свинини (на матеріалах Київської області)
 
Creator Котова, М. М.
 
Subject 1501 Державне управління
Державне управління в галузі тваринництва та водних біоресурсів
351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
 
Description Економічна теорія і практика переконливо засвідчують, що одним із найбільш важливих суспільних важелів ринкової економіки є державне регулювання. Неможливість ефективного функціонування ринкової економіки без активної регулюючої ролі держави підтверджується практичним досвідом розвинених країн світу.
В Україні при переході до ринку державне регулювання у сфері сільськогосподарського виробництва та продовольчого забезпечення виявилося набагато слабшим порівняно з потребами, зумовленими економічними процесами і явищами. Держава не забезпечила ефективної підтримки суб’єктів ринку. Не використано накопичений досвід державного регулювання сільського господарства. Саме тому серед усіх галузей національної економіки найбільших збитків від фінансово-економічної кризи завдано аграрному виробництву. Ринок не став саморегульованою системою, що пропагувалося на початку розвитку ринкових перетворень. Тому на сьогодні і розвиток виробництва харчових продуктів, і розвиток виробництва сільськогосподарської продукції потребують ефективного державного регулювання.
 
Date 2012-05-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12751/1/2012_%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9C%D0%9C.docx
Котова, М. М. (2012) Державне регулювання ринку свинини (на матеріалах Київської області). Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12751/