Запис Детальніше

Державне агентство земельних ресурсів України: правові аспекти управління в сфері земельних відносин

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державне агентство земельних ресурсів України: правові аспекти управління в сфері земельних відносин
 
Creator Овчарук, С. С.
 
Subject 1501 Державне управління
34 Право. Юриспруденція
Державне управління земельними ресурсами та їх охорона
 
Description В магістерській роботі визначається місце та роль Держземагентства України в регулюванні земельних відносин внаслідок виокремлення державного управління в галузі використання, відтворення та охорони землі в самостійну сферу управлінської діяльності на основі тих фактів, що серед складових системи національного багатства України законодавець констатує пріоритетну роль землі, як особливого природного ресурсу за своїм походженням, географічною, біологічною, адміністративно-територіальною, екологічною, економічною, політичною, соціальною та державно-правовою цінністю.
Земля потребує особливого режиму охорони у процесі використання та відтворення саме з боку держави, оскільки вона виступає матеріально-просторовою базою державно-територіального устрою України, її незалежності, суверенітету, територіальної цілісності і національної безпеки як середовища важливих і невід’ємних державницьких атрибутів та реалізації внутрішніх і зовнішніх функцій держави, здійснення державної влади.
 
Date 2012-05-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12791/1/2012_%D0%9E%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%BA_%D0%A1%D0%A1.doc
Овчарук, С. С. (2012) Державне агентство земельних ресурсів України: правові аспекти управління в сфері земельних відносин. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12791/