Запис Детальніше

Організаційно-економічний механізм управління галуззю ветеринарної медицини (на матеріалах Ульянівського району Кіровоградської області)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічний механізм управління галуззю ветеринарної медицини (на матеріалах Ульянівського району Кіровоградської області)
 
Creator Вівич, Ю. Л.
 
Subject Державне управління соціально-економічними відносинами
1501 Державне управління
351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
 
Description В роботі узагальнено теоретичні засади організаційно-економічного механізму державного управління галуззю ветеринарної медицини України, враховуючи і світовий досвід також. Проаналізовано сучасний стан і тенденції розвитку заходів організаційно-економічного механізму державного управління в даній галузі як на загальнодержавному так і регіональному рівнях (на матеріалах Ульянівського району Кіровоградської області). Виокремлено основні проблеми функціонування органів державного управління ветеринарною медициною та бюджетного фінансування даної галузі в Ульянівському районі та України в цілому. На основі отриманих результатів запропоновано напрями удосконалення державного управління в даній галузі України, а також надані відповідні пропозиції та рекомендації.
 
Date 2012-05-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12871/1/2012_%D0%92%D1%96%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%AE%D0%9B.docx
Вівич, Ю. Л. (2012) Організаційно-економічний механізм управління галуззю ветеринарної медицини (на матеріалах Ульянівського району Кіровоградської області). Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12871/