Запис Детальніше

Екологічна експертиза технологій вирощування столових коренеплодів за показниками якості продукції на пркиладі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна експертиза технологій вирощування столових коренеплодів за показниками якості продукції на пркиладі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»
 
Creator Рябчун, В.М.
 
Subject Виробнича спеціалізація
Екологічний контроль в агросфері: моніторинг, паспортизація, експертиза
 
Description Об’єктами екологічної експертизи технології вирощування сільськогосподарських культур є матеріали, документація та наукові звіти щодо їх впливу на показники родючості ґрунтів, фітосанітарний стан посівів, якість продукції, міграції хімічних речовин, біологічну активність ґрунту, продуктивність сільськогосподарських культур та економічні показники ефективності. Для екологічної експертизи використовують результати досліджень, які проводились у польових та лабораторних умовах згідно чинних в Україні методик не менше 2 років. Основою екологічної експертизи є нормативи, згідно яких визначається рівень безпеки і екологічні ризики
 
Date 2012-05-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12873/1/%D0%A0%D1%8F%D0%B1%D1%87%D1%83%D0%BD_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87.doc
Рябчун, В.М. (2012) Екологічна експертиза технологій вирощування столових коренеплодів за показниками якості продукції на пркиладі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12873/