Запис Детальніше

Ресурсно-технічне забезпечення сільськогосподарських підприємств

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ресурсно-технічне забезпечення сільськогосподарських підприємств
 
Creator Труш, Н.І.
 
Subject 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
08.00.04 - економіка та управління підприємствами
631.1 Організація та управління сільським господарством
 
Description У дисертаційній роботі визначено теоретичні і методичні засади та сформульовано практичні рекомендації щодо підвищення ресурсно-технічного забезпечення ефективності функціонування сільськогосподарських підприємств. Розкрито сутність поняття «ресурсно-технічне забезпечення» та визначено організаційно-економічні чинники, які впливають на стан ресурсно-технічного забезпечення відповідно до вимог ринкової економіки.
Розроблено стратегію ресурсно-технічного забезпечення ефективної виробничої діяльності сільськогосподарських підприємств регіону. Обґрунтовано алгоритм визначення рейтингової оцінки ресурсно-технічного забезпечення виробничої діяльності сільськогосподарських підприємств для виявлення його впливу на ефективність господарювання. Запропоновано техніко-технологічний кластер ресурсного забезпечення сільськогосподарських підприємств, який спрямований на створення сприятливих економічних умов для використання й обслуговування машин, обладнання та устаткування для сільського господарства.
 
Date 2012-03-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13034/1/%D0%A2%D1%80%D1%83%D1%88.pdf
Труш, Н.І. (2012) Ресурсно-технічне забезпечення сільськогосподарських підприємств. PhD thesis, Робота виконана в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13034/