ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ
|
|
Creator |
Кирилюк , О.Ф.
|
|
Subject |
Випуск 168 (2)
|
|
Description |
Проаналізовано сучасний стан ціноутворення на продукцію м’ясного птахівництва в Україні. Виявлено чинники та наведено результати комплексного аналізу їх дії на формування сучасних цінових тенденцій на ринку м’яса птиці. Визначено шляхи досягнення цінової стабілізації на внутрішньому ринку м’яса птиці.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-12-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13064/1/11kof.pdf
Кирилюк , О.Ф. (2011) ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ. Науковий вісник НУБіП України, 168 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13064/
|
|