Запис Детальніше

ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ
 
Creator Кирилюк , О.Ф.
 
Subject Випуск 168 (2)
 
Description Проаналізовано сучасний стан ціноутворення на продукцію м’ясного птахівництва в Україні. Виявлено чинники та наведено результати комплексного аналізу їх дії на формування сучасних цінових тенденцій на ринку м’яса птиці. Визначено шляхи досягнення цінової стабілізації на внутрішньому ринку м’яса птиці.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-12-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13064/1/11kof.pdf
Кирилюк , О.Ф. (2011) ОСНОВНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЦІНИ НА РИНКУ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА УКРАЇНИ. Науковий вісник НУБіП України, 168 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13064/