Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання
|
|
Creator |
Комаровський, Вадим Віталійович
|
|
Subject |
619 Ветеринарна медицина
Аналіз ризиків при виробництві, переробці, зберіганні та транспортуванні продукції тваринництва |
|
Description |
У магістерській роботі наведені результати з дослідження якості продуктів забою яловичини у процесі її зберігання для аналізу комплексу показників (органолептичних, хімічних, мікроскопічних, мікробіологічних тощо), що дозволяють оцінити свіжість, вирішити питання використання яловичини для харчових потреб, способи переробки, доцільність транспортування, зокрема при виникненні сумнівів під час органолептичної оцінки
|
|
Date |
2012-05-24
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/1/2012_Komarovski_V.V.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/2/Komorovski.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/3/Avtoreferat-Komorovski.doc Комаровський, Вадим Віталійович (2012) Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/
|
|