Запис Детальніше

Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання
 
Creator Комаровський, Вадим Віталійович
 
Subject 619 Ветеринарна медицина
Аналіз ризиків при виробництві, переробці, зберіганні та транспортуванні продукції тваринництва
 
Description У магістерській роботі наведені результати з дослідження якості продуктів забою яловичини у процесі її зберігання для аналізу комплексу показників (органолептичних, хімічних, мікроскопічних, мікробіологічних тощо), що дозволяють оцінити свіжість, вирішити питання використання яловичини для харчових потреб, способи переробки, доцільність транспортування, зокрема при виникненні сумнівів під час органолептичної оцінки
 
Date 2012-05-24
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/1/2012_Komarovski_V.V.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/2/Komorovski.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/3/Avtoreferat-Komorovski.doc
Комаровський, Вадим Віталійович (2012) Аналіз змін яловичини в процесі її зберігання. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13072/