Запис Детальніше

Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби
 
Creator Джужа, Михайло Євгенович
 
Subject 619 Ветеринарна медицина
Аналіз ризиків при виробництві, переробці, зберіганні та транспортуванні продукції тваринництва
 
Description Проведено ідентифікацію та аналіз ризиків під час виробництва риби замороженої в умовах рибоперобного. Робота включає у себе: опис вимог до готового продукту, сировини та матеріалів, дослідження схеми виробництва риби замороженої, проведення вхідного контролю імпортованої сировини, ідентифікація та опис небезпечних чинників, що виникають на кожному етапі виробництва, оцінку ризиків та визначення КТК, оцінка відповідності органолептичних показників та показників безпечності продукту чинним нормативно-правовим актам
 
Date 2012-05-24
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/1/2012_Dzhuzha_M.E.docx
http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/2/Dzhuzha_M.E.pptx
http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/3/Dzhuzha_Avtoreferat.docx
Джужа, Михайло Євгенович (2012) Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/