Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби
|
|
Creator |
Джужа, Михайло Євгенович
|
|
Subject |
619 Ветеринарна медицина
Аналіз ризиків при виробництві, переробці, зберіганні та транспортуванні продукції тваринництва |
|
Description |
Проведено ідентифікацію та аналіз ризиків під час виробництва риби замороженої в умовах рибоперобного. Робота включає у себе: опис вимог до готового продукту, сировини та матеріалів, дослідження схеми виробництва риби замороженої, проведення вхідного контролю імпортованої сировини, ідентифікація та опис небезпечних чинників, що виникають на кожному етапі виробництва, оцінку ризиків та визначення КТК, оцінка відповідності органолептичних показників та показників безпечності продукту чинним нормативно-правовим актам
|
|
Date |
2012-05-24
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/1/2012_Dzhuzha_M.E.docx
http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/2/Dzhuzha_M.E.pptx http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/3/Dzhuzha_Avtoreferat.docx Джужа, Михайло Євгенович (2012) Аналіз ризиків під час виробництва мороженої риби. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13074/
|
|