Запис Детальніше

РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ.
 
Creator Подухович, Ю.П.
 
Subject Випуск 168 (2)
 
Description Розглянуті питання необхідності застосування ринкових та державних механізмів регулювання виробництва та переробки м'яса в Україні. Збалансоване поєднання ринкових та державних механізмів регулювання дозволить реалізувати соціально-економічні цілі розвитку агропромислового комплексу в цілому та окремих його галузей.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-12-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13094/1/11pyp.pdf
Подухович, Ю.П. (2011) РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ. Науковий вісник НУБіП України, 168 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13094/