РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ.
|
|
Creator |
Подухович, Ю.П.
|
|
Subject |
Випуск 168 (2)
|
|
Description |
Розглянуті питання необхідності застосування ринкових та державних механізмів регулювання виробництва та переробки м'яса в Україні. Збалансоване поєднання ринкових та державних механізмів регулювання дозволить реалізувати соціально-економічні цілі розвитку агропромислового комплексу в цілому та окремих його галузей.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-12-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13094/1/11pyp.pdf
Подухович, Ю.П. (2011) РЕГУЛЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА В УКРАЇНІ. Науковий вісник НУБіП України, 168 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13094/
|
|