Запис Детальніше

Удосконалення технологічних прийомів вирощування картоплі в умовах Менського опорного пункту з первинного насінництва картоплі ФГ “Бутенко”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологічних прийомів вирощування картоплі в умовах Менського опорного пункту з первинного насінництва картоплі ФГ “Бутенко”
 
Creator Лесюта , Василь Андрійович
 
Subject Виробнича спеціалізація
631 Загальні питання сільського господарства
633.4 Харчові коренеплоди та бульби. Коренеплоди
Виробництво та маркетинг продукції технічних культур
 
Description Картопля – одна з найбiльш поширених сiльськогосподарських культур. ЇЇ вирощували ще за 2 тис. років до н. е. в Південній Америці. Тепер картопля вирощується на всіх континентах бiльш як у 150 країнах. Площi її сягають понад 20 млн. га, а валовi збори – 270 млн. тон при середнiй врожайностi 140-160 ц/га.
На основі проведених досліджень рекомендовано до впровадження сорти картоплі Скарбниця та Серпанок, як високопродуктивні (26,4 т/га, 27,8 т/га) з якісними показниками бульб з метою отримання високих прибутків від реалізації (17445 грн./га, 18547 грн./га.) та садіння картоплі проводити в ранні строки (20-25.IV) пророщеними бульбами.
 
Date 2012-05-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13372/1/Lesyuta.doc
Лесюта , Василь Андрійович (2012) Удосконалення технологічних прийомів вирощування картоплі в умовах Менського опорного пункту з первинного насінництва картоплі ФГ “Бутенко”. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13372/