Запис Детальніше

Оцінка сортів пастернаку та петрушки коренеплідної за господарсько-цінними ознаками в умовах Івано-Франківської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка сортів пастернаку та петрушки коренеплідної за господарсько-цінними ознаками в умовах Івано-Франківської області
 
Creator Зобнів , Лідія Василівна
 
Subject 631 Загальні питання сільського господарства
635.1 Столові (харчові) коренеплоди
Овочівництво
Виробнича спеціалізація
 
Description Збагачення асортименту овочевих культур в Україні передбачає вивчення і впровадження перспективних рослин для розширення овочевого різноманіття. До числа таких рослин належать малопоширені види родини Apiaceae – петрушка й пастернак. Для отримання високого врожаю коренеплодів з високими якісними показниками цінними є сорти петрушки Харків’янка (19,5 т/га), Цукрова (20,2 т/га) та пастернаку Петрик (52,5 т/га) і Гормон (57,3 т/га); для отримання високого врожаю листкової маси – сорт петрушки Урожайна (15,5 т/га).
 
Date 2012-05-17
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13415/1/Zobnyv.doc
Зобнів , Лідія Василівна (2012) Оцінка сортів пастернаку та петрушки коренеплідної за господарсько-цінними ознаками в умовах Івано-Франківської області. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13415/