ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ
|
|
Creator |
Бойко , В.В.
Гуменюк, Я.О. Кудря, В.Ю. |
|
Subject |
Випуск 166 (3) 2011
|
|
Description |
Розглянуто можливість спектрального детектування продуктів харчування і лікарських засобів на наявність в них шкідливих для здоров'я людини речовин. Пропонується метод, суть якого полягає в аналізі домішок у природних водах, що виконується шляхом вивчення їх спектрів поглинання та люмінесценції з наступним порівнянням одержаних результатів з еталонними спектрами або результатами хімічного аналізу.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-09-15
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13518/1/12bvv.pdf
Бойко , В.В., Гуменюк, Я.О., Кудря, В.Ю. (2011) ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ. Науковий вісник НУБіП України, 166 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13518/
|
|