Запис Детальніше

ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ
 
Creator Бойко , В.В.
Гуменюк, Я.О.
Кудря, В.Ю.
 
Subject Випуск 166 (3) 2011
 
Description Розглянуто можливість спектрального детектування продуктів харчування і лікарських засобів на наявність в них шкідливих для здоров'я людини речовин. Пропонується метод, суть якого полягає в аналізі домішок у природних водах, що виконується шляхом вивчення їх спектрів поглинання та люмінесценції з наступним порівнянням одержаних результатів з еталонними спектрами або результатами хімічного аналізу.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-09-15
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13518/1/12bvv.pdf
Бойко , В.В., Гуменюк, Я.О., Кудря, В.Ю. (2011) ЗАСТОСУВАННЯ СПЕКТРАЛЬНИХ МЕТОДІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ФАРМАКОЛОГІЇ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА СКЛАДУ ПРОДУКТІВ І ЛІКАРСЬКИХ ВИРОБІВ. Науковий вісник НУБіП України, 166 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13518/