Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства
 
Creator Бачинська, Вікторія Юріївна
 
Subject Виробнича спеціалізація
0305 Економіка та підпрриємництво
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
Методика та організація бухгалтерського обліку, контролю та аналізу в управлінні діяльністю підприємств агропромислового виробництва
 
Description У роботі розкрито теоретичні основи та науковий підхід щодо економічної сутності виробництва продукції м’ясного скотарства, класифікація та склад витрат виробництва.
 
Date 2012-09-05
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13562/1/2012_%D0%91%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%AE.doc
Бачинська, Вікторія Юріївна (2012) Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13562/