Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства
|
|
Creator |
Бачинська, Вікторія Юріївна
|
|
Subject |
Виробнича спеціалізація
0305 Економіка та підпрриємництво 657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво Методика та організація бухгалтерського обліку, контролю та аналізу в управлінні діяльністю підприємств агропромислового виробництва |
|
Description |
У роботі розкрито теоретичні основи та науковий підхід щодо економічної сутності виробництва продукції м’ясного скотарства, класифікація та склад витрат виробництва.
|
|
Date |
2012-09-05
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13562/1/2012_%D0%91%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%AE.doc
Бачинська, Вікторія Юріївна (2012) Методика та організація обліку і контроль витрат та виходу продукції м’ясного скотарства. Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13562/
|
|