Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції рослинництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції рослинництва
 
Creator Забарило, Ольга Вікторівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
Виробнича спеціалізація
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
Методика та організація бухгалтерського обліку, контролю та аналізу в управлінні діяльністю підприємств агропромислового виробництва
 
Description У магістерській роботі висвітлено теоретичні основи виробництва продукції рослинництва як об’єкту обліку. Розглянуто організацію обліку і контролю витрат і виходу продукції рослинництва на сільсько-господарських підприємствах.
 
Date 2012-10-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13590/1/2012_%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE_%D0%9E%D0%92.doc
Забарило, Ольга Вікторівна (2012) Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції рослинництва. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13590/