Запис Детальніше

Облік і аудит розрахунків за фіксованим сільськогосподарським податком

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Облік і аудит розрахунків за фіксованим сільськогосподарським податком
 
Creator Ільченко, Марина Владиславівна
 
Subject Виробнича спеціалізація
0305 Економіка та підпрриємництво
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
Методика та організація бухгалтерського обліку, контролю та аналізу в управлінні діяльністю підприємств агропромислового виробництва
 
Description Нині податки у сільському господарстві використовуються у якості особливого інструмента державної фінансової підтримки, специфічного засобу формування фінансових ресурсів в умовах відсутності більш дієвих важелів підтримки (наприклад, прямого бюджетного фінансування). Водночас практично не забезпечується функціонування регулюючої та фіскальної їх функцій. Крім того, в сфері оподаткування сільськогосподарських виробників в останні роки приймаються більше політичні, ніж науково обґрунтовані рішення, що, зокрема, яскраво підтверджується щорічною пролонгацією дії спеціальних режимів оподаткування на наступний рік без належної аргументації. Такий підхід не додає стабільності в оподаткуванні галузі, постійно тримаючи в напрузі виробників та інвесторів.
 
Date 2012-10-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13599/1/2012_%D0%86%D0%BB%D1%8C%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%9C%D0%92.doc
Ільченко, Марина Владиславівна (2012) Облік і аудит розрахунків за фіксованим сільськогосподарським податком. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13599/