Запис Детальніше

Розвиток іпотеки в інвестуванні аграрних підприємств.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток іпотеки в інвестуванні аграрних підприємств.
 
Creator Кручок, Н.С.
 
Subject 08.00.04 - економіка та управління підприємствами
631.1 Організація та управління сільським господарством
 
Description Дисертація присвячена теоретичному узагальненню і обґрунтуванню нових підходів до розв’язання важливої наукової проблеми, яка полягає у розробленні теоретико-методологічних засад і прикладних рекомендацій, пропозицій, методик та алгоритмів, спрямованих на подальший розвиток іпотеки як засобу інвестування аграрних підприємств, що є необхідною передумовою успішної трансформації аграрного сектору економіки України.
Уточнено сутність іпотеки, визначено передумови її розвитку, а також розроблено класифікацію іпотек, яка передбачає поділ іпотек на види і форми.
Запропоновано технологічний, екологічний та перерозподільчий види земельної ренти, які обчислюються при проведенні експертної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення як предметів іпотеки.
Вдосконалено методичні підходи до оцінки об’єктів нерухомого майна та експертної грошової оцінки аграрних підприємств як цілісних майнових комплексів. Визначено об’єкти та алгоритм такої оцінки.
Розроблено економіко-математичну модель оцінки кредитоспроможності аграрного підприємства-позичальника іпотечних кредитів шляхом стандартизації та формалізації вимог до його кредитної історії, фінансового стану, бізнес-плану та забезпечення кредиту.
 
Date 2012-02-28
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13740/1/%D0%9A%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BE%D0%BA_f.pdf
Кручок, Н.С. (2012) Розвиток іпотеки в інвестуванні аграрних підприємств. PhD thesis, Робота виконана в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13740/