Запис Детальніше

Теоретичне та експериментальне обґрунтування норм годівлі перепелів м’ясного напряму продуктивності

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичне та експериментальне обґрунтування норм годівлі перепелів м’ясного напряму продуктивності
 
Creator Отченашко, В.В.
 
Subject 06.02.02-годівля тварин і технологія кормів
636 Загальні питання тваринництва. Розведення тварин і птахів. Скотарство. Домашні тварини та їх розведення
 
Description Дисертаційна робота присвячена комплексному вирішенню важливої для України проблеми розвитку м’ясного перепелівництва. Дослідження спрямовано на розробку нових норм годівлі перепелів м’ясного напряму продуктивності та на їх основі – сучасних програм годівлі перепелів з урахуванням різних критеріїв оптимізації, що сприяє повному задоволенню потреб організму в енергії, поживних та біологічно активних речовинах.
Досліджено споживання корму, енергетична цінність компонентів комбікормів та оцінено різні способи визначення в кормі вмісту обмінної енергії, встановлено залежності між рівнем та повноцінністю годівлі з використанням поживних речовин, ростом організму, продуктивними й морфологічними ознаками та біохімічними показниками.
Розроблено принципово новий спосіб нормування годівлі птиці – динамічні норми годівлі, впроваджено програми годівлі молодняку та дорослих перепелів, що дозволяє вирішувати принципові проблеми за рахунок оптимізації нормованої годівлі.
 
Date 2012-09-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13747/1/%D0%9E%D1%82%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE_f.pdf
Отченашко, В.В. (2012) Теоретичне та експериментальне обґрунтування норм годівлі перепелів м’ясного напряму продуктивності. PhD thesis, Дисертаційна робота виконана у Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13747/