Запис Детальніше

Організаційно-економічний механізм формування і розвитку ринку молокопродукції у Франції та Україні.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічний механізм формування і розвитку ринку молокопродукції у Франції та Україні.
 
Creator Тивончук , Я.О.
 
Subject 08.00.03 - економіка та управління національним господарством
339.1 Загальні питання торгівлі. Ринок
631.4 Грунтознавство. Грунтові дослідження
 
Description У дисертації поглиблено й удосконалено методичні підходи до наукового обґрунтування організаційно-економічного механізму розвитку ринку конкуренто-спроможної молокопродукції в сучасних євроінтеграційних умовах; класифікацію ринку молока і молочних продуктів за сукупністю критеріїв; застосування економічних важелів організаційно-економічного механізму щодо успішного функціонування ринку молока і молочних продуктів; організаційно-технологічний склад системи інфраструктурного забезпечення його розвитку.
Досліджено етапність формування і розвитку ринку молокопродукції у Франції. Здійснено аналіз сучасного стану та економічну оцінку функціонування ринку молокопродукції у Франції і Україні; розкрито основні світові тенденції розвитку світового ринку молока і молочних продуктів.
Запропоновано розроблений організаційно-економічний механізм формування і розвитку вітчизняного ринку конкурентоспроможної молокопродукції на основі адаптації інноваційних особливостей успішного функціонування тотожного ринку у Франції та з урахуванням тенденцій світового ринку. Розроблено параметри розвитку молокопродуктового підкомплексу України до 2015 р.
 
Date 2012-01-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13776/1/%D0%A2%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA.pdf
Тивончук , Я.О. (2012) Організаційно-економічний механізм формування і розвитку ринку молокопродукції у Франції та Україні. PhD thesis, Роботу виконано в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13776/