Запис Детальніше

Трудовий потенціал сільськогосподарських підприємств регіону та ефективність його використання.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Трудовий потенціал сільськогосподарських підприємств регіону та ефективність його використання.
 
Creator Муравка, П.П.
 
Subject 08.00.04 - економіка та управління підприємствами
631.1 Організація та управління сільським господарством
331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці
 
Description Дисертація присвячена обґрунтуванню теоретичних, науково-методичних та організаційних основ поліпшення умов відтворення та використання трудового потенціалу сільськогосподарських підприємств регіону.
Розглянуто теоретичні аспекти трудового потенціалу, визначено місце категорії “трудовий потенціал” в системі економічних знань. Досліджено відтворення та використання трудового потенціалу з урахуванням комплексу чинників. Розкрито механізм регулювання трудових ресурсів в аграрних підприємствах; здійснено оцінку їх трудового потенціалу, визначено демографічні, організаційно-економічні та мотиваційні передумови і тенденції їх розвитку.
Запропоновано підхід до моделювання організації чинників і умов організації ефективного використання трудового потенціалу. Науково обґрунтовано особливості державного регулювання та формування трудового потенціалу в сільськогосподарських підприємствах, управління трудовими ресурсами при реалізації інвестиційних проектів.
 
Date 2012-04-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13787/1/%D0%BC%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0.pdf
Муравка, П.П. (2012) Трудовий потенціал сільськогосподарських підприємств регіону та ефективність його використання. PhD thesis, Робота виконана в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13787/