Запис Детальніше

Scientific-Technical Terminology. Англо-український тлумачно-синонімічний словник науково-технічної термінології для підготовки фахівців ОКР "Магістр" вищих аграрних навчальних закладів освіти за напрямами підготовки: "Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва", "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Scientific-Technical Terminology. Англо-український тлумачно-синонімічний словник науково-технічної термінології для підготовки фахівців ОКР "Магістр" вищих аграрних навчальних закладів освіти за напрямами підготовки: "Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва", "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"
 
Creator Пономаренко, О.Г.
Біліченко, А.М.
 
Subject 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Методичні матеріали
 
Description Даний словник налічує 830 термінів загальнонаукового та технічного напрямів. У додатках уміщено ключеву лексику, що використовується у рецензуванні наукових праць, написанні анотацій, реферуванні тощо.
 
Date 2012-08-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13790/1/Ponomarenko_Slovnik.pdf
Пономаренко, О.Г., Біліченко, А.М. (2012) Scientific-Technical Terminology. Англо-український тлумачно-синонімічний словник науково-технічної термінології для підготовки фахівців ОКР "Магістр" вищих аграрних навчальних закладів освіти за напрямами підготовки: "Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва", "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва". НЕ ВИЗНАЧЕНО thesis, НЕ ВИЗНАЧЕНО.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13790/