Запис Детальніше

Управління фінансовою стійкістю переробного підприємства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління фінансовою стійкістю переробного підприємства
 
Creator Горбоконь, Олег Олександрович
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
Виробнича спеціалізація
Корпоративні фінанси
336 Фінанси
 
Description У першому розділі висвітлено сутність фінансової стійкості підприємства та її зв’язок з ліквідністю та платоспроможністю. Досліджено фактори, що визначають фінансову стійкість, а також розкрито методичні підходи щодо оцінки фінансової стійкості підприємства.
У другому розділі представлено організаційно-економічну характеристику підприємств. Проаналізовано фінансову стійкість підприємств, здійснено оцінку платоспроможності підприємств.
У третьому розділі запропоновано напрями оптимізації надходження грошових коштів в ПАТ «Житомирський маслозавод», розроблено рекомендації щодо максимізації доходності грошових потоків в ПАТ «Молочник», визначено шляхи покращення управління фінансовою стійкістю ПАТ «Житомирський маслозавод» і ПАТ «Молочник». А також управління ефективністю на ПАТ «Житомирський маслозавод» та ПАТ «Молочник».
 
Date 2012-10-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13811/1/2012_%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8C_%D0%9E%D0%9E.doc
Горбоконь, Олег Олександрович (2012) Управління фінансовою стійкістю переробного підприємства. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13811/