Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій.
|
|
Creator |
Жукова, В.Ф.
|
|
Subject |
06.01.15-первинна обробка продуктів рослинництва
631 Загальні питання сільського господарства 678 Промисловість високомолекулярних речовин. Виробництво гуми. Виробництво пластмас 635.1 Столові (харчові) коренеплоди |
|
Description |
Дисертація присвячена розробці нових елементів технології зберігання плодів томата з використанням антиоксидантів. Розроблено та обґрунтовано використання комплексних антиоксидантних композицій для передзбиральної обробки плодів томата, що дозволяє подовжити строк їх зберігання без суттєвої втрати якості та харчової цінності. Вивчено вплив композицій на тривалість зберігання, товарну якість, природні втрати маси, рівень ураження мікробіологічними та фізіологічними захворюваннями, зміни основних компонентів хімічного складу плодів томата. Проведено впровадження запропонованої технології у виробництво, наводяться дані про економічну ефективність. |
|
Date |
2012-03-14
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13901/1/%D0%96%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0__f.pdf
Жукова, В.Ф. (2012) Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій. PhD thesis, Роботу виконано у Таврійському державному агротехнологічному університеті Міністерства аграрної політики та продовольства України . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13901/
|
|