Запис Детальніше

Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій.
 
Creator Жукова, В.Ф.
 
Subject 06.01.15-первинна обробка продуктів рослинництва
631 Загальні питання сільського господарства
678 Промисловість високомолекулярних речовин. Виробництво гуми. Виробництво пластмас
635.1 Столові (харчові) коренеплоди
 
Description Дисертація присвячена розробці нових елементів технології зберігання плодів томата з використанням антиоксидантів.
Розроблено та обґрунтовано використання комплексних антиоксидантних композицій для передзбиральної обробки плодів томата, що дозволяє подовжити строк їх зберігання без суттєвої втрати якості та харчової цінності. Вивчено вплив композицій на тривалість зберігання, товарну якість, природні втрати маси, рівень ураження мікробіологічними та фізіологічними захворюваннями, зміни основних компонентів хімічного складу плодів томата.
Проведено впровадження запропонованої технології у виробництво, наводяться дані про економічну ефективність.
 
Date 2012-03-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13901/1/%D0%96%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0__f.pdf
Жукова, В.Ф. (2012) Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій. PhD thesis, Роботу виконано у Таврійському державному агротехнологічному університеті Міністерства аграрної політики та продовольства України .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13901/