Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов
|
|
Creator |
Богомолова , Валерія Вікторівна
Віннов , Олексій Сергійович |
|
Subject |
Технологія консервованих продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Food processing and preservation |
|
Description |
Досліджено можливість застосування синергічних сумішей гідро колоїдів (камеді гуару, ксантану та караген ану) для модифікації томатних соусів при виробництві рибних консервів
|
|
Publisher |
ПП «Видавниче представництво «Паралель»
|
|
Date |
2012-01-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13904/1/Bogomolova_1-12_ST_NUBIP.pdf
Богомолова , Валерія Вікторівна, Віннов , Олексій Сергійович (2012) Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов. Продовольча індустрія АПК. (№2). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13904/
|
|