Запис Детальніше

Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов
 
Creator Богомолова , Валерія Вікторівна
Віннов , Олексій Сергійович
 
Subject Технологія консервованих продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Food processing and preservation
 
Description Досліджено можливість застосування синергічних сумішей гідро колоїдів (камеді гуару, ксантану та караген ану) для модифікації томатних соусів при виробництві рибних консервів
 
Publisher ПП «Видавниче представництво «Паралель»
 
Date 2012-01-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13904/1/Bogomolova_1-12_ST_NUBIP.pdf
Богомолова , Валерія Вікторівна, Віннов , Олексій Сергійович (2012) Модификация томатных соусов композициями гидроколлоидов. Продовольча індустрія АПК. (№2).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13904/